SARGO 33 er en kompakt båt som utstråler sportslighet, sikkerhet og soliditet. En lang vannlinje kombinert med et sterkt V-formet skrog gir en hyggelig tur også i tøffe forhold med en hastighet opp til 50 knop.

Ved hjelp av moderne 3D planlegging har vi klart å utnytte hver tomme av plass, spesielt i kabinene. Frontkabinen er utstyrt over gjennomsnittet for en 33 fots båt: stor lagringsplass, god v-køye og separat dusj og toalettrom. Den midterste kabinen tilbyr tre køyer og en divan som standard eller valgfritt.

Hvis du liker sportslighet vil du sette pris på ergonomien og flere praktiske detaljer i styrhuset. Offshore-seter og plass for 2 kartplottere vil imponere de mest krevende skippere. Kapteinens sidedør, som kan kombineres med en valgfri åpning i skutesiden, gjør ilandstigningen ekstra smidig.

Teknisk data

Total lengde11,03 m/36,2 ft
Hull length9,88 m/32,5 ft
Bredde3,45 m/11,4 ft
Dybde1,1 m/3,7 ft
Vekt (1 motor)6700 kg
Vekt (2 motorer)7200 kg/15873 lb
Antall sengeplasser5

Øvre dekk

Nedre dekk

Info

Besøk oss på Båt og Caravan 2017

10.–12. mars er vi i Ålesund og viser fram SARGO 25 og SARGO 31. Stikk innom for en hyggelig båtprat!

SARGO 33 vant gjev pris!

Modellen SARGO 33 vant prisen "Best Family Cruiser in Europe" på Best of Boats Trophy i Berlin. The Best of Boats Award ble startet i 2014 av 17 båt-journalister fra 15 forskjellige land som har to ting til felles: Deres brede erfaring som båt-testere og deres spesielle interesse i båteieres praktiske behov. Se mer på: www.facebook.com/boataward

SARGO 33 er klar for norske farvann

Nyheten SARGO 33 er en kompakt båt som utstråler sportslighet, sikkerhet og soliditet.

FG Racing har flyttet til nye lokaler

Du vil nå finne oss i flotte lokaler på Lysaker brygge 21 sammen med Kragstad. Velkommen!

FG Racing tar over importen av SARGO båter i hele Norge fra 2016

Nå utvides samarbeidet og FG Racing får enerett på salg av SARGO. Vi har demobåter i Naustdal og Lysaker klare for testing året rundt.

FG Racing AS er ny importør av TG-båtene i Norge

TG-båtene får en egen importør i Norge. Det er den Oslo- och Naustdal-baserte bedriften FG Racing AS som vil fungere som både importør og forhandler av TG-båter i Norge. Marina Service AS fortsetter som forhandler av TG-båtene i Kragerø-området. TG er planende båter med hytte som kan benyttes som forbindelse-, utflukt- og fiskebåter. Båtene håndlamineres og kvalitetsbåtene produseres i Finland. For nærmere informasjon: Freja Marine Oy Ltd, Jan Gustafson, tel. +358 40 506 8378