Om FG Racing AS

FG Racing er stolte av å presentere et helt nytt båtmerke fra Finland. Kvalitetsbåtene fra Sargo er bygget og utviklet av fagfolk som har vært i bransjen siden 1967.

Gründerbrødrene Frode og Terje Gamlestøl har lang erfaring med båter i dette segmentet. Frode har over 20 års erfaring med bil- og båtsalg og startet i 2002 firmaet FG Racing med import av biler. I 2004 kjøpte Frode sin første båt for videresalg. Både Frode og Terje er langt over gjennomsnittlig interessert i bil og båt, og sammen startet dei med import av Minor båter, høsten 2011. Siden starten I 2004 har den dyktige duoen solgt omlag 500 båter til fornøyde kunder. Deres lange erfaring er din trygghet!

FG Racing har kontorer og demobåter beliggende på Lysaker brygge 21 og Sæla Marina i Naustdal. Firmaet har vært AAA kredittverdige siden 2012.

Info

Besøk oss på Båt og Caravan 2017

10.–12. mars er vi i Ålesund og viser fram SARGO 25 og SARGO 31. Stikk innom for en hyggelig båtprat!

SARGO 33 vant gjev pris!

Modellen SARGO 33 vant prisen "Best Family Cruiser in Europe" på Best of Boats Trophy i Berlin. The Best of Boats Award ble startet i 2014 av 17 båt-journalister fra 15 forskjellige land som har to ting til felles: Deres brede erfaring som båt-testere og deres spesielle interesse i båteieres praktiske behov. Se mer på: www.facebook.com/boataward

SARGO 33 er klar for norske farvann

Nyheten SARGO 33 er en kompakt båt som utstråler sportslighet, sikkerhet og soliditet.

FG Racing har flyttet til nye lokaler

Du vil nå finne oss i flotte lokaler på Lysaker brygge 21 sammen med Kragstad. Velkommen!

FG Racing tar over importen av SARGO båter i hele Norge fra 2016

Nå utvides samarbeidet og FG Racing får enerett på salg av SARGO. Vi har demobåter i Naustdal og Lysaker klare for testing året rundt.

FG Racing AS er ny importør av TG-båtene i Norge

TG-båtene får en egen importør i Norge. Det er den Oslo- och Naustdal-baserte bedriften FG Racing AS som vil fungere som både importør og forhandler av TG-båter i Norge. Marina Service AS fortsetter som forhandler av TG-båtene i Kragerø-området. TG er planende båter med hytte som kan benyttes som forbindelse-, utflukt- og fiskebåter. Båtene håndlamineres og kvalitetsbåtene produseres i Finland. For nærmere informasjon: Freja Marine Oy Ltd, Jan Gustafson, tel. +358 40 506 8378